Χωρίς Κουνδουράκη στην Α1 η γυναικεία ομάδα της Λάρισας

Πόλο 2 Αυγούστου 2018, 18:52

Ο Βασίλης Κουνδουράκης δεν θα ακολουθήσει τη Λάρισα στην Α1 Γυναικών, καθώς αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλίας.

Οπως σημειώνει ο ίδιος ο Χανιώτης τεχνικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εύχεται η ομάδα που υπηρέτησε σε δύο διαφορετικές περιόδους, να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση Κουνδουράκη είναι η εξής:

Τέτοιες στιγμές δε μπορείς να λές πολλά.. Ιδιαίτερα όταν στη μέση μπαίνει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα για όσα ζήσαμε 2 χρόνια.. Απλά, πρέπει να ξέρεις όταν τελειώνει ένα γεύμα το πότε πρέπει να σηκωθείς απ’ το τραπέζι.. Νιώθω την απέραντη ικανοποίηση πως ο στόχος επετεύχθει και τα όνειρα και οι προσπάθειες τόσων χρόνων έγιναν πραγματικότητα και η Λάρισα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και βρίσκεται στην Α1 των γυναικών.. Ευχαριστώ όλες τις παίκτριές μου που με βοήθησαν μέσα στη διετία να εξελιχθώ τόσο ως προπονητής αλλά κυρίως ως Βασίλης. Ευχαριστώ τον Χρήστο και τον Στέλιο που με έφεραν στη Λάρισα και μου έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσω το πρώτο μου πρωτάθλημα ως προπονητής.. Και όλους τους φίλους μου,στην αγαπημένη μου Λάρισα,που στην καθημερινότητά μου δεν με έκαναν ποτέ να νώσω ξένος στην πόλη τους..Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στην Α1 Εθνική Κατηγορία!

ΥΓ για εσάς τις 17 που ήσασταν στην Ν. Σμύρνη..όσα χρόνια και να περάσουν την τελευταία ομιλία δεν θα τη ξεχάσω ποτέ.. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα..

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad