Χωρίς Κοντορινάκη ο Ρεθυμνιακός

Γ' Εθνική 18 Δεκεμβρίου 2019, 11:07

Με τις γνωστές απουσίες των Φοβάκη, Λαζαρίδη, Μανιδάκη αλλά και τον Χανιώτη μέσο Αλέξανδρο Κοντορινάκη εκτός ο Ρεθυμνιακός θα υποδεχθεί την Επισκοπή για το πρώτο παιχνίδι των "8" του Κυπέλλου Ρεθύμνου.

Με το παιχνίδι αυτό, το 4ο σε μία σεζόν κόντρα στην Επισκοπή (και έπεται και η ρεβάνς), ολοκληρώνεται το 2019 για την ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου. Στη διάθεση του Νίκου Καραδάκη επιστρέφει ο Νεμπιάι. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ρεθυμνιακός για την “Επισκοπιάδα”, όπως χαρακτηρίζει τα ματς με την Επισκοπή:

Με «τεύχος» της «Επισκοπιάδας» κλείνει η χρονιά…

Με μια αναμέτρηση κόντρα στην συμπολίτισσα Επισκοπή, αυτή την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ολοκληρώνονται για το 2019, οι επίσημες υποχρεώσεις του Ρεθυμνιακού μας. Οι «κυανόλευκοι» με τις γνωστές απουσίες τους, υποδέχονται σήμερα στην Σοχώρα (15.00) τους «γηπαετούς» με σκοπό να ολοκληρώσουν με μια καλή αγωνιστική εικόνα, μια χρονιά που «ταλαιπώρησε» στο τελευταίο χρονικό διάστημα το ρόστερ της, όμως έχει δημιουργήσει την υποδομή, ώστε μια προσπάθεια παραπάνω, αυτή άλλωστε που γνωρίζουν καλά και έχουν καταβάλει τα «δελφίνια», να οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο Νίκος Καραδάκης, δεν υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Βασίλη Φοβάκη, Τρύφωνα Λαζαρίδη και Νώντα Μανιδάκη, που όμως από τις αρχές τις νέας χρονιάς θα είναι ξανά μαζί μας, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο περεταίρω πρόβλημα στην κατάρτιση της αποστολής για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Σε αυτήν δεν θα είναι ο Αλέξης Κοντορινάκης, ενώ επιστρέφει ο Άννι Νεμπιάϊ. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω ο Νίκος Καραδάκης θα έχει να επιλέξει ανάμεσα από τους: 

Δημητριάδη, Παλιεράκη, Κουδουνάκη, Μαρουλάκη, Μερτίρι, Ταμάμη, Μπούσδρα, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ψωρογιάννη, Καψαλάκη, Νεμπιάϊ, Δασκαλάκη, Αντεμάϊ, Σουμά, Δελήμπαση, Τουρνάκη, Σηφακάκη και Σταύρε.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad