“Χτύπησε” στο 90′ με Ζιντιρίδη και πήρε το ντέρμπι η Πέργαμος (0-1)

Υρτακίνα Πέργαμος | 20 Ιανουαρίου 2018, 18:50

Με τέρμα του Ζιντιρίδη στο 90' πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Γ' ΕΠΣ Χανίων η Πέργαμος, η οποία επικράτησε με 1-0 της Υρτακίνας για την 11η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο 40ό λεπτό, τραυματίστηκε ο Τζαγκαράκης για τους γηπεδούχους (που αποτελεί ένα εκ των νέων αποκτημάτων), καθώς έσπασε τη μύτη του και αποχώρησε. Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν επίσης οι “νέοι” Καρανάκης και Ζαϊμίδης που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο ντεμπούτο τους, με τον δεύτερο μάλιστα να αντικαθιστάται στο 50ό λεπτό. Για την Πέργαμο έκανε ντερμπούτο ο  Κύπριος αμυντικός, Ηροδότου. Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Ζιντιρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη λόγω του πανηγυρισμού του.

Με τη νίκη αυτή, οι φιλοξενούμενοι αποσπάστηκαν κατά 3 βαθμούς από την Υρτακίνα, φτάνοντας πλέον τους 28 βαθμούς, έναντι των 25 των σημερινών τους αντιπάλων. 

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Κοτρωνάκης, Τσιόλας, Κοκολάκης, Βακάκης, Γκεγκάι, Λέσι, Τζαγκαράκης (40′ λ.τρ. Θεοδωρακόπουλος), Καρανάκης, Ζαϊμίδης (50′ Λιονάκης), Βούρας (50′ Ορφανουδάκης), Αλ. Καστρινάκης (75′ Σολανάκης)

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Αργυρίου, Ηροδότου, Πάτερος (80′ Βουρδουμπάς Α.), Δροσινός, Βαρδάκης, Παπαδάκης, Χωραφάκης Ιωσ. του Ι., Ζιντιρίδης, Χωραφάκης Ιωσ. του Στ. (70′ Βουρδουμπάς Δ.), Δανιήλ (90’+ Φανουργιάκης), Δημητρίου (46′ Καστρινάκης)

Estrella