“Χτύπησε” στο δεύτερο ημίχρονο (pics)

Τάλως Νέος Κισσαμικός | 24 Οκτωβρίου 2018, 18:57

Νικηφόρα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΧ ο Νέος Κισσαμικός, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα με σκορ 2-0 του Τάλω Συριλίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση με το δοκάρι του Αποστολάκη στο 15′. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 50′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καστανοπουλάκης ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πλευράκης στο 85′. Στο 70′ ο Καστανοπουλάκης είχε την ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι αλλά αστόχησε.

Ο Τάλως ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαβασιλείου στο 89′ ενώ ο Νέος Κισσαμικός είχε και χαμένο πέναλτι στο δεύτερο μέρος με τον Καστανοπουλάκη (το έπιασε ο Καρπεράκης).

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Καρπεράκης, Παπαβασιλείου, Μαρινάκης, Καργατζάκης (60′ Ασβεστάς), Γαλανάκης, Απέργης, Δασκαλάκης (82′ Τσαπατάκης), Κουτσουκλάκης (70′ Ποντικάκης), Ντερβίση, Αποστολάκης (51′ Μουστάκας), Καρβουνιάρης

Nέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Τριανταφυλλάκης, Μαρκετάκης (46′ Τουλουπάκης), Μπέκας, Κρέτσι, Κουτουλάκης, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Καρτσωνάκης (90′ Φραγκιουδάκης), Παπαγιάννης, Βεστάκης (70′ Παπαδάκης), Πλευράκης

goal neos kissa

moustakas

papavasiliou

simantirakis

talos neos kissa

talos neos kissa.jpg1

touloupakis

Φωτ. Θοδωρής Ξενάκης

 

Estrella

Rabona ad