“Χτύπησε” στα ίσια τον Υδραϊκό ο ΝΟΧ

Πόλο 12 Οκτωβρίου 2019, 18:39

Στα ίσια πάλεψε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων το παιχνίδι απέναντι στον Υδραϊκό. Η χανιώτικη ομάδα επιβεβαιώνοντας ότι είναι πολύ δυνατή, μπορεί να ηττήθηκε, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος.

Ειδικότερα, ο Υδραϊκός επικράτησε με σκορ 13-9, συναντώντας όμως μεγάλες δυσκολίες από τους Χανιώτες πολίστες. Μπορεί το παιχνίδι να ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους ν’ αποκτούν προβάδισμα (5-1), αλλά από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, το ματς “γύρισε”, με το Ναυτικό Ομιλο να πιέζει και να μειώνει στο γκολ, 8-7 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου.

Από ‘κείνο το σημείο και μετά, ο Υδραϊκός ξαναπήρε διαφορά στο σκορ την οποία κατάφερε να κρατήσει σε γενικές γραμμές μέχρι το τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση του ΝΟΧ απέναντι σε μια ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα κρίνεται ως πολύ καλή. Να σημειωθεί μάλιστα ότι τα τρία από τα εννέα γκολ σημείωσε ο νεαρός Αποστολάκης, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις με την εμφάνιση του για τη συνέχεια. Επίσης, τρία γκολ σκόραρε και ο Σαρτζετάκης.

Στον αντίποδα, ο Χανιώτης, Νίκος Παπασηφάκης, πέτυχε δύο γκολ σε βάρος της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ενώ τρία τέρματα πρόσθεσε ο Χατζηκυριακάκης που πέρσι φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΧ.

Πλέον, ακολουθεί η επόμενη αποστολή, που είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, την προσεχή Τρίτη (15/10) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα 8λεπτα: 5-1, 3-4, 2-2, 3-2

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης,  Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας 2, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 3, Καπετανάκης, Πωμογεώργης, Ομπερτ 1, Ιρβινγκ.

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 3, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

JoyMachine

Rabona ad