“Χρυσός” ο Γεωργιουδάκης (ΑΣ Ακρωτηρίου) στο Φεστιβάλ “kim e liu”

Πολεμικές Τέχνες | 18 Δεκεμβρίου 2019, 0:53

Με μία μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η παρουσία του ΑΣ Ταεκβοντό Ακρωτηρίου στο αγωνιστικό Φεστιβάλ "kim e liu", που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Επειτα από πέντε εξαντλητικούς και νικηφόρους αγώνες ο Μανούσος Γεωργιουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του. 

Γενικότερα η παρουσία των παιδιών του συλλόγου, όπως και το ανεβασμένο τους επίπεδο, άφησαν με μεγάλη ικανοποίηση την προπονήτρια Ολγα Λεβεντάκη.
Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και δύσκολος για όλα τα παιδιά. Ο Παύλος Μαλινάκης “ρίχτηκε” πρώτος στη μάχη και έχασε το πρώτο παιχνίδι με ελάχιστη διαφορά κοντράροντας στα ίσα έναν αντίπαλο που διεκδίκησε την πρωτιά στην κατηγορία του.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Νίκος Γαβαλάκης νίκησε στον πρώτο του αγώνα αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια. Μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα αποκλείστηκε με ελάχιστη διαφορά στον δεύτερο ο Παναγιώτης Στρατηγάκης, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση ο Μανώλης Σηφάκης έμεινε εκτός μεταλλίων, παρά την καλή του εμφάνιση.

Το ΔΣ του συλλόγου σε ανακοίνωσή του «ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε κάθε μετακίνησή της».

As Akrotiriou Kim E Liu

As Akrotiriou Kim E Liu1

As Akrotiriou Kim E Liu3

As Akrotiriou Kim E Liu4

As Akrotiriou Kim E Liu5

As Akrotiriou Kim E Liu6

 

 

Rabona ad