Χριστοδούλου: Έτοιμοι για τη νίκη

Μπάσκετ 28 Σεπτεμβρίου 2018, 14:41

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ολοκληρώνει το Σάββατο (29/09) τα φιλικά της προετοιμασίας του.

Στις 12 το μεσημέρι φιλοξενείται από τον Κολοσσό Ρόδου, στο τελευταίο τεστ πριν από τον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (03/10) απέναντι στην Κύμη. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε πως αυτό το ματς θ’ αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, τον Στιβ Μπαρτ να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Εξέφρασε, τέλος, την πεποίθηση του πως στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου οι “βασιλιάδες” θα παρουσιαστούν έτοιμοι για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά δήλωσε: «Σιγά – σιγά ολοκληρώνουμε την προετοιμασία, η οποία όπως κάθε χρόνο είναι δύσκολη για όλους μας. Υπάρχει κούραση αλλά θεωρώ πως τα στοιχεία που έχουμε δείξει είναι αρκετά ικανοποιητικά, παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδες της Basket League. Αύριο είναι το τελευταίο μας φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Στόχος μας είναι να δείξουμε βελτίωση σε κάποια πράγματα σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Χάποελ. Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία να ενσωματωθεί και ο καινούριος μας συμπαίκτης Στιβ Μπαρτ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες προπονήσεις. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τον βάλουμε γρήγορα στην ομάδα για να είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις.

Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Κύμη στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Για αυτόν τον λόγο θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα».

zgas

Rabona ad