Χιντζίδης: Πιστεύω πολύ στην ομάδα – Τεγούσης: Μπορούμε κάτι καλύτερο φέτος

Χανιά | 18 Ιουλ 2018, 15:10

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν δύο ακόμη νέα αποκτήματα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ο Στράτος Χιντζίδης και ο Κωνσταντίνος Τεγούσης, εκθειάζοντας τη νέα τους ομάδα και την οργάνωση που έχει.

«Γνωρίζοντας την ηρεμία και την οργάνωση που έχει η ομάδα δεν είχα δεύτερη σκέψη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου» ήταν το σχόλιο του Χιντζίδη, ενώ ο Τεγούσης σχολίασε τα εξής: «Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο οργανωμένες και πιο καλές ομάδες, ειδικά στη Football League».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας ο έμπειρος ακραίος μπακ υποστήριξε τα εξής: «Δεν θέλω να πω πάρα πολλά λόγια, γιατί ακόμα δεν έχω “δει” την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο με πέρσι. Γιατί υπάρχει ένας προπονητής που έχει ένα πλάνο, ένα ρόστερ που ξέρει να το διαχειριστεί και γενικά πιστεύω πολύ στην ομάδα», ενώ η τοποθέτηση του έμπειρου μέσου ήταν η εξής: «Από τη στιγμή που τερμάτισε στην 4η θέση και έβαλε τις βάσεις πέρσι, νομίζω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στρ. Χιντζίδη έχουν ως εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για μένα σε μεγάλο βαθμό και με “κέρδισαν” πολύ γρήγορα. Γνωρίζοντας την ηρεμία και την οργάνωση που έχει η ομάδα δεν είχα δεύτερη σκέψη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους στην ομάδα και στα παιδιά για το νέο ξεκίνημα. Να παίξουμε κι εμείς που θα έρθουμε το ίδιο ελκυστικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα πέρσι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το χαιρόμαστε και να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς και στο τέλος να έχουμε αντάξια πορεία με την περσινή. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά λόγια, γιατί ακόμα δεν έχω “δει” την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο με πέρσι. Γιατί υπάρχει ένας προπονητής που έχει ένα πλάνο, ένα ρόστερ που ξέρει να το διαχειριστεί και γενικά πιστεύω πολύ στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του Κ. Τεγούση είναι οι εξής: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που με προσέγγισε η ομάδα και ο προπονητής και η διοίκηση. Έδειξαν ότι με θέλουν στο πλάνο που έχει η ομάδα. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο οργανωμένες και πιο καλές ομάδες, ειδικά στη Football League. Ο καθένας ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει στην ομάδα, έτσι όπως λειτουργεί τώρα. Από τη στιγμή που τερμάτισε στην 4η θέση και έβαλε τις βάσεις πέρσι, νομίζω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Μακάρι να συνεισφέρω κι εγώ να πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad