Χιμένεθ για Πλατανιά: Μπορεί να είναι τελευταίος αλλά δεν τον υποτιμάμε

Πλατανιάς | 2 Απριλίου 2018, 18:43

Ο Πλατανιάς είναι ο επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, δείχνοντας από τα λόγια του πως σέβεται τη χανιώτικη ομάδα παρά τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια διάθεση, κοιτώντας πάντα το επόμενο παιχνίδι», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στους παίκτες της ομάδας του, προσθέτοντας ότι, «τώρα έχουμε μπροστά μας μετά τη διακοπή τον Πλατανιά, που μπορεί να είναι τελευταίος αλλά κι αυτός κάνει μια προσπάθεια να σωθεί, δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε».

Αναλυτικά, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού στο περιθώριο της προπόνησης που έγινε τη Δευτέρα στα Σπάτα είναι τα εξής:

«Στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκόκ, αλλά μετά το ισορροπήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που ήταν σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, θα σας πω ότι είπα και στους δημοσιογράφους χθες. Στον μαραθώνιο το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο δύσκολο. Βλέπεις τον τερματισμό, αλλά σου φαίνεται πιο μακριά. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια διάθεση, κοιτώντας πάντα το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας μετά τη διακοπή τον Πλατανιά, που μπορεί να είναι τελευταίος αλλά κι αυτός κάνει μια προσπάθεια να σωθεί, δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην είναι χαρούμενοι με το γεγονός ότι δεν έπαιξαν χθες, όμως έτσι είναι τα πράγματα. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν γίνεται να παίζουν όλοι, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γίνει μια επιλογή. Αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να είστε έτοιμοι, γιατί στα επόμενα παιχνίδια όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania