Χατζηνικολάου: Πονάει η ψυχή μου για την κατάσταση του Πλατανιά

Πλατανιάς | 15 Απριλίου 2018, 22:55

Για το πώς αισθάνεται για τη χρονιά που ολοκληρώνεται και με τον Πλατανιά να είναι στην τελευταία θέση ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χατζηνικολάου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πονάει η ψυχή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Πώς αισθάνομαι; Πονάει η ψυχή μου, όχι τόσο για το αγωνιστικό όσο για κάποια άλλα θέματα της ομάδας. Γιατί, το να κρατηθεί η ομάδα όρθια μέχρι τέλους είναι πολύ δύσκολο, καθώς και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής, αν αυτό λέει κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ο Γ. Χατζηνικολάου σημείωσε ότι «υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσουμε για τη συνέχεια» τα οποία όπως επεσήμανε «θα τα δούμε από αύριο»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη, την καλύτερη ομάδα της σεζόν και θα έπρεπε να βρούμε τρόπους να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία που έχει. Τα καταφέραμε αρκετά καλά, η ΑΕΚ δεν μας έκανε τόσες ευκαιρίες, παρ’ όλα αυτά, θέλαμε στο τέλος του παιχνιδιού σε μία από τις αντεπιθέσεις μας να ισοφαρίσουμε. Μπορούσαμε στη φάση με τον Ντικαμονά όπου σταθήκαμε άτυχοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, θα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσουμε για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη χρονιά που έχει κάνει και εμείς θα δούμε από αύριο κάποια προβλήματα που έχουμε…».

Για το αν ο στόχος στο παιχνίδι ήταν η αποφυγή της βαριάς ήττας: «Οταν παίζεις με τέτοιες ομάδες η επιτυχία από το διασυρμό είναι πάρα πολύ κοντά. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο με 1-2 καλές φάσεις, στο δεύτερο όταν χάνεις, θα ανοιχτείς και είναι πολύ εύκολο να δεχτείς αρκετά γκολ. Εκείνο που προέχει είναι όσο το δυνατόν να κρατήσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους νεαρούς. Τα παιδιά έδωσαν μάχες, είχαν τρεξίματα, ήταν γενικά πολύ δύσκολο σαν Πλατανιάς να αντιμετωπίσουμε την καλή κυκλοφορία της ΑΕΚ».

Για το πώς αισθάνεται ως προπονητής που έζησε τον Πλατανιά στα καλά και τώρα στα άσχημα και πώς για το ότι στην πλειοψηφία τους βρέθηκαν στο γήπεδο φίλαθλοι της ΑΕΚ: «Για το πρώτο σκέλος… Πώς αισθάνομαι; Πονάει η ψυχή μου, όχι τόσο για το αγωνιστικό όσο για κάποια άλλα θέματα της ομάδας. Γιατί, το να κρατηθεί η ομάδα όρθια μέχρι τέλους είναι πολύ δύσκολο, καθώς και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής, αν αυτό λέει κάτι… Οσο για το δεύτερο, ξέρουμε ότι όταν η ομάδα αγωνίζεται με κάποια από τις “μεγάλες” ομάδες του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι θα είναι περισσότερο με τους αντιπάλους. Είμαστε ικανοποιημένοι τουλάχιστον εγώ για εκείνη την εποχή ότι δώσαμε την δυνατότητα στους Χανιώτες φιλάθλους των άλλων ομάδων να μπορούν να βλέπουν στην πόλη τους την αγαπημένη τους ομάδας είτε λέγεται ΑΕΚ, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός. Σε αυτό το κομμάτι, είμαι ευχαριστημένος και περήφανος που έδωσα αυτή τη χαρά στο χανιώτικο ποδόσφαιρο»…

Estrella