Χατζηνικολάου: Περιμένουμε να δούμε για όλα τι θα γίνει

Πλατανιάς | 29 Απριλίου 2018, 23:07

Την άποψη ότι ο Πλατανιάς θα πρέπει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές λειτουργικά και σε έμψυχο δυναμικό, στην περίπτωση που κληθεί να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Πλατανιά έκανε μια λιτή αναφορά στο παιχνίδι αφού στάθηκε στο τι θα ακολουθήσει ενδεχομένως από εδώ και στο εξής. «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, με όλα αυτά που γίνονται, με τα δικαστήρια, τις αδειοδοτήσεις, τις αναδιαρθρώσεις που λένε. Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει το σωματείο να κοιτάξει πώς μπορεί να κινηθεί για την επόμενη μέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι οι εξής:

«Δυστυχώς για ένα ακόμα παιχνίδι χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι χάσαμε και κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συμπληρώσουμε -δεν ξέρω αν ο Βάντερσον είναι τραυματίας- καλά καλά ούτε 11άδα. Θα ήθελα μιας που είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στα Περβόλια, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την παρουσία που είχε όλα αυτά τα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Και τη φετινή χρονιά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, με όλα αυτά που γίνονται, με τα δικαστήρια, τις αδειοδοτήσεις, τις αναδιαρθρώσεις που λένε. Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει το σωματείο να κοιτάξει πώς μπορεί να κινηθεί για την επόμενη μέρα».

Για τον θα “βόλευε” την ομάδα του Πλατανιά η δημιουργία της Σούπερ Λιγκ 2: «Βολεύει, ό,τι βολεύει, βολεύει από το να πας στην Φούτμπολ Λιγκ. Αλλά, θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές λειτουργικά και σε έμψυχο δυναμικό, αν θέλει η ομάδα να σταθεί. Εδώ και αρκετό καιρό έχω δώσει μια έκθεση στον πρόεδρο, οπότε γνωρίζει το πώς περίπου μπορούμε να κινηθούμε».

Estrella