Χατζηαλέξης: Βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσουμε

Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 3 Φεβρουαρίου 2019, 23:13

Τη νίκη άξιζε η Προοδευτική στο ματς με το ΣΥΝΚΑ, στις Μουρνιές, βάσει ευκαιριών, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε έχουν ως εξής:

«Σίγουρα τα παιδιά έδωσαν ό,τι μπορούσαν σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο και το έργο μας έγινε πιο εύκολο όταν προηγηθήκαμε. Βάσει ευκαιριών, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Φάγαμε ένα αστείο γκολ, καθώς έχουμε δουλέψει και δεν έπρεπε να το δεχτούμε, αλλά από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».

Για τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο: «Οντως, στο πρώτο ημίχρονο σημειώσαμε το γκολ και είχαμε ένα σουτ. Στο δεύτερο, όμως, χάσαμε τετ α τετ, βγήκαν οι παίκτες με αξιώσεις και έχασαν ευκαιρίες για γκολ και από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το ΣΥΝΚΑ δε μας προβλημάτισε τόσο πολύ. Μέτρησα τις ευκαιρίες του και έκανε μια δύο σε όλο το παιχνίδι, δεν έκανε παραπάνω. Και με τα παιδιά που παίζουμε, γιατί οι περισσότεροι είναι του 2000-2001, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους».

Estrella
Papantonakis Cards