Χαρούμενοι κι έτοιμοι για δουλειά…

Super League 1 10 Ιουλ 2018, 9:48

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ πήραν στην προπόνηση της Δευτέρας (09/07) μια μικρή… γεύση από την ατμόσφαιρα που θα ζήσουν στα παιχνίδια του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Κοροβέσης, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Σωτηρίου και Δεληγιανννίδης, αλλά και ο αρχηγός Ανέστης Νάστος από τους… παλιούς, δήλωσαν χαρούμενοι, μα και απόλυτα έτοιμοι για σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Νίκος Κοροβέσης: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα δώσω την καλύτερο μου εαυτό. Όχι πολλά λόγια, μόνο σκληρή δουλειά. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει και θα δώσουμε όλοι το 100% για τον κόσμο, την ομάδα τη φανέλα και τους εαυτούς μας. Ξέρω που έχω έρθει. Το ήθελα πολύ να έρθω. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται και από το προπονητικό που έχει. Νοιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα.

Παύλος Κυριακίδης: Είναι μια ομάδα για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στην Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Σούπερ Λιγκ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Αλλά και κόσμο με δυναμικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Προσωπικά θα τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας. Με τον προπονητή γνωρίζομαι με ξέρω και με ξέρει και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: Οι στόχοι του ΟΦΗ δεν είναι μόνο να σωθεί η ομάδα, αλλά να κάνει και το κάτι παραπάνω. Είχα μια πρόταση με το εξωτερικό, αλλά νομίζω ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα και θα είναι και φέτος δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Σούπερ Λιγκ και στόχος είναι να παραμείνει πολλά χρόνια σε αυτήν.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Σίγουρα όταν επιστρέφει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ μετά από τόσο καιρό, είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα τον έχουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου στόχος είναι ένας. Να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από την ομάδα να διακριθώ και εγώ. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ. Μου έλειψε και μένα η Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι να κάνω μια καλή χρονιά και μέσα από την ομάδα, να αξιοποιήσω και εγώ ότι έχω κάνει αυτά τα χρόνια.

Δημήτρης Σωτηρίου: Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες. Η ομάδα έχει στόχο να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει μια πορεία ανάλογη του μεγέθους και την ιστορίας του ΟΦΗ.

Ανέστης Νάστος: Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και επίπεδο. Όλη η Κρήτη είναι χαρούμενη για αυτό. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα κράτησε ένα κορμό από την προηγούμενη χρονιά. Μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε από πέρσι το οικογενειακό κλίμα και είμαι σίγουρος για αυτό».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad