Χαραλαμπάκης: Στόχος της ομάδας να προωθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Κρητικός Αστέρας | 9 Ιανουαρίου 2018, 21:35

Για την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών μίλησε στο athlitiko ο σκόρερ του δεύτερου και νικητήριου τέρματος του Κρ. Αστέρα, Γιάννης Χαραλαμπάκης.

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε επίσης στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, πορευόμενη με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και για τα παιχνίδια του Κυπέλλου που ακολουθούν το προσεχές διάστημα με την Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Καταρχήν, Γιάννη κάνε μας ένα σχόλιο για την πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα:

Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη εκτός έδρας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, κάναμε μεγάλη προσπάθεια όντας με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα, όμως με σωστή αμυντική λειτουργία καταφέραμε και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα σου κάνει εξαιρετική πορεία στα τελευταία ματς με νίκες επί δυνατών αντιπάλων, καθώς και πιο πριν είχατε ναι μεν καλή εικόνα χωρίς όμως να παίρνετε θετικό αποτέλεσμα;

Η ομάδα προσπαθεί να παίζει σωστό και ωραίο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα δουλεύει πολύ για να έχει μία καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, κάποιες φορές μας βγαίνει και στο αποτέλεσμα και άλλες παρά τις καλές εμφανίσεις δεν κερδίζουμε κάτι.

Ο σύλλογος πορεύεται με πολλούς νεαρούς φέτος οι οποίοι ανταποκρίνονται πολύ καλή στις απαιτήσεις της σεζόν, κάτι που φαίνεται και από την πορεία μέχρι στιγμής. Τι σημαίνει για την ομάδα η όλη πορεία με ένα τόσο νεανικό σύνολο;

Στόχος της ομάδας είναι να βοηθήσει και να προωθήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές να κάνουν μία αξιόλογη σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο και μας χαροποιεί που ανταποκρίνονται οι ίδιοι στις δύσκολες απαιτήσεις που έχει φέτος το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Τέλος, πως βλέπεις για τον Κρητικό τα διπλά παιχνίδια του Κυπέλλου με την Παλαιόχωρα, μία ομάδα εκ των φαβορί της διοργάνωσης;

Παρόλο που είναι το φαβορί θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς τα παιχνίδια με την Παλαιόχωρα, απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Τα δύο παιχνίδια μαζί τους θα είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς, καθώς αν προκριθούμε θα φτάσουμε στον τελικό κάτι που το θέλουμε πολύ και μας ενδιαφέρει.

 

karta antonis garden