Χίνος σε Παπαστάμο: Συνέχισε να διαφυλάττεις ως κόρη οφθαλμού τις αρχές σου

Κολύμβηση | 12 Ιουλ 2018, 12:05

Ο έφορος στο τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος, συγχαίρει τον Απόστολο Παπαστάμο για την μεγάλη του επιτυχία να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Ελσίνκι.

Ο κ. Χίνος εστιάζει σε όσα γράφει στο λογαριασμό του ΝΟΧ στο Facebook στον χαρακτήρα και στο ήθος του 17χρονου πρωταθλητή.

Αναλυτικά, το μήνυμα από το Γιάννη Χίνο είναι το εξής:

Συγχαρητήρια Απόστολε!!!

Η επιτυχία του Απόστολου Παπαστάμου, αποδεικνύει ότι όταν δίνεις όλες σου τις δυνάμεις σε αυτό που αγαπάς τότε καταφέρνεις να φτάσεις πολύ ψηλά. Αν αυτή η προσπάθεια συνδυαστεί και με το χάρισμα του Απόστολου, τότε δεν υπάρχει ταβάνι στις επιτυχίες και συνεχώς καταφέρνει και θα καταφέρνει να κατακτά υψηλότερους στόχους – υψηλότερες κορυφές.

Η τεράστια επιτυχία σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να είχε αρνητικές συνέπειες στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του και για μένα αυτό που είναι περισσότερο εντυπωσιακό είναι η σεμνότητα και το ήθος του. Στοιχεία που προέρχονται από μια οικογένεια που πατάει γερά στα πόδια της με αρχές και αξίες. Αναμφισβήτητα η επιτυχία του χαρακτήρα του Απόστολου οφείλεται σε μία Μάνα και έναν Πατέρα που τιμούν την έννοια του γονέα.

Αυτός ο χαρακτήρας περισσότερο και από τις ίδιες τις σπουδαίες διακρίσεις έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων των Χανιωτών, αλλά κυρίως των συναθλητών του. Παιδιών που κολυμπούν μαζί του – δίπλα του, τις ίδιες ώρες στην ίδια πισίνα, είτε από την κλασική κολύμβηση, είτε από την τεχνική κολύμβηση, την συγχρονισμένη ή το πόλο. Αθλητών που και αυτοί έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό ή και παγκόσμιο επίπεδο με αρκετούς από αυτούς να συμμετέχουν και στις εθνικές ομάδες.

Απόστολε, συνέχισε την κατάκτηση συνεχώς και περισσότερων κορυφών στον αθλητισμό αλλά και σε όλους του τομείς της ζωής σου διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού τις αρχές που έχουν διαμορφώσει τον εξαιρετικό χαρακτήρα σου, προτάσσοντας το ήθος και την σεμνότητα, μη επιτρέποντας σε κανένα να στα διαστρεβλώσει.

Συγχαρητήρια από καρδιάς

Γιάννης Χίνος

Έφορος στο τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης

karta antonis garden

Rabona ad