“Χάνει” Πλατέλλα ο Ιωνικός

Γ' Εθνική 14 Σεπ 2018, 14:16

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αργύρη Πλατέλλα στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσε ο Ιωνικός με την ΑΕΛ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Βαγγέλη, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και κατά συνέπεια δε θα χάσει μόνο το ματς της πρεμιέρας με το ΣΥΝΚΑ, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σε ανακοίνωσή του ο Ιωνικός τονίζει ότι στέκεται στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή του, γνωστοποιώντας ότι την επέμβασή του θα αναλάβει ο καθηγητής Ιατρικής και γιατρός της ΑΕΛ, Γιώργος Μπασδέκης.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού έχει ως εξής:

Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Πλατέλλας παρά τις αρχικές καλές προβλέψεις που υπήρχαν, υπέστη το χειρότερο δυνατό που μπορούσε να συμβεί αφού μετά τον απεικονιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως έχει ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Φυσικά, ο Ιωνικός στέκεται και θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη έμπρακτα και με κάθε τρόπο και την εγχείρηση του θα αναλάβει ο κ. Γιώργος Μπασδέκης, καθηγητής Ιατρικής και ιατρός της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στη διάρκεια της αποθεραπείας σύσσωμος ο σύλλογος θα είναι στο πλευρό του νεαρού αμυντικού, και υπάρχει αισιοδοξία και βεβαιότητα πως με το νέο έτος θα είναι ξανά κοντά μας.

Θερμές ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος για γρήγορη επάνοδο του Αργύρη στην αγωνιστική δράση.

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad