“Χάλκινα” τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη!

Τεχνική Κολύμβηση | 1 Αυγούστου 2018, 22:44

Τα πρώτα μετάλλια για τις Χανιώτισσες αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, είναι γεγονός.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη στα 400μ. υποβρύχιο και η Ευαγγελία Ριτζάκη στη σκυτάλη 4×200μ. επιφάνεια στην οποία επίσης πήρε μέρος η Σκυλουράκη, σφράγισαν την κατάκτηση της 3ης θέσης σε μια μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες τις αθλήτριες, τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τον ελληνικό αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το ταλέντο της 14χρονης Σκυλουράκη έλαμψε για μια ακόμη φορά, καθώς χάρη στην επίδοσή της με 3:13.90 -χρόνος που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ- στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο έφτασε στην κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ritzaki Kalamaridis Skylouraki

Ριτζάκη, Καλαμαρίδης και Σκυλουράκη.

Σκυλουράκη και Ριτζάκη ήταν επίσης μέλη της σκυτάλης 4×200μ. επιφάνεια όπου βρέθηκε στην 3η θέση στην Ευρώπη με χρόνο 6:19.84 που αποτελεί επίσης πανελλήνιο ρεκόρ. Η σκυτάλη περιλάμβανε και δύο ακόμα κορίτσια, τις Ακριτίδου και Θωμάκου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Ριτζάκη κατετάγη στη 12η θέση στα 50μ. επιφάνεια με χρόνο 19:77.

Οι δύο πρωταθλήτριες του ΝΟΧ δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία στο τέλος των αγωνισμάτων τους να βγουν φωτογραφία με τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη, που βρίσκεται για το λόγο αυτό στην Κωνσταντινούπολη.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad