Φωτογραφίες από το… πράσινο γήπεδο του Γαλατά

Ιδομενέας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 23 Αυγούστου 2018, 18:32

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο του Ιδομενέα. Με φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει το athlitiko διακρίνεται η μεγάλη πρόοδος των εργασιών.

Ετσι, μέσα στις επόμενες μέρες ουσιαστικά το γήπεδο του Ιδομενέα θα είναι εντελώς… καινούργιο, φιλοξενώντας τις υποχρεώσεις της ίδιας της ομάδας στην Β’ ΕΠΣ Χανίων, καθώς και της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, η οποία -όπως, άλλωστε, αναφέρει στην ενημέρωση του ο Ιδομενέας- έχει δηλώσει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

xortari 1

xortari 2

xortari 3

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση από τον σύλλογο του Γαλατά είναι η εξής:

«Το ΔΣ του Ιδομενέα σας ενημερώνει ότι άρχισε η τοποθέτηση της νέας γενιάς χλοοτάπητα στο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας μας στον Γαλατά. Γίνεται πραγματικότητα ένα πολυπόθητο έργο της περιοχής, συμπίπτοντας με τον εορτασμό του αρχαιότερου αθλητικού σωματίου της Κρήτης, που στις 8 Αυγούστου συμπλήρωσε 110 χρόνια από την ίδρυση του.

Την ανακαινισμένη έδρα του ιστορικού συλλόγου, αρχαιότερου δε και από αυτό του Παναθηναϊκού και των Ακαδημιών του, έχει αναλάβει αποκλειστικά η Περιφέρεια Κρήτης με χρηματοδότηση της. Το ΔΣ της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει έρθει σε επαφή με το ΔΣ του Ιδομενέα μέσα σε ένα πλαίσιο γενικότερης συνεργασίας ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί σαν έδρα τους το ιστορικό γήπεδο του Ιδομενέα μετά την αποπεράτωση του έργου».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad