“Φωτιά” στην μάχη της κορυφής πριν το μεγάλο ντέρμπι

Β' Τοπικό - Γενικά Αφιερώματα | 4 Μαρτίου 2019, 18:05

Νέο ενδιαφέρον έχει αποκτήσει η μάχη της κορυφής στη Β' κατηγορία, μετά την απώλεια βαθμών του Ιδομενέα με τον Νέο Σαμψών.

Τρεις ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά σε απόσταση δύο βαθμών, ενώ καιροφυλακτεί και ο φορμαρισμένος Ήφαιστος στην 4η θέση.

Ο Ιδομενέας οδηγεί την κούρσα αυτή τη στιγμή με 53 βαθμούς και ακολουθούν με 51 οι Χάλης και Αστέρας Χαλέπας. Πέντε πιο πίσω, στους 46, είναι η ομάδα του Γιώργου Μπονατάκη που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα φέτος.

Την προσεχή αγωνιστική ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της κορυφής μεταξύ του Ιδομενέα και του Χάλη. Παράλληλα, ο Αστέρας Χαλέπας που τρέχει απίθανο σερί νικηφόρων αγώνων, θα παίξει απέναντι στον Θησέα και θα έχει την μεγάλη ευκαιρία με νίκη είτε να μείνει μόνος του στη 2η θέση είτε να ανέβει στην κορυφή, ανάλογα δηλαδή με το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Η κούρσα του τίτλου αναμένεται δίχως αμφιβολία συναρπαστική με πολλές ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση, την ίδια ώρα που τέτοια περίοδο πέρυσι ουσιαστικά είχε ξεκαθαρίσει εν πολλοίς αφού τα Άπτερα είχε καταφέρει να ξεφύγουν από νωρίς στην κούρσα.

Μέχρι το φινάλε ο Ιδομενέας θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα σε Ροδωπού, Θησέα, Ήφαιστο, Αστέρας Χαλέπα, Άρη Βουκολιών, Ποσειδώνα, Υρτακίνα και Ασπίδα.

Ο Χάλης θα παίξει απέναντι σε Υρτακίνα, Ασπίδα, Κεραμειά (3-0 ά.α.), ΑΠ Σούδας, Άμιλλα, Αστέρα Μαν. (3-0 ά.α.), Πέργαμο, Νέο Σαμψών, ενώ ο Αστέρας Χαλέπας θα αγωνιστεί με Ήφαιστο, Ποσειδώνα, Άρη, Ιδομενέα, Υρτακίνα, Ασπίδα, Κεραμειά (3-0 ά.α.), ΑΠ Σούδας.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Χάλης έχει να πάρει έξι ξεκούραστους βαθμούς, ενώ έχει και θεωρητικά καλύτερο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους δύο.

Την ίδια ώρα που ο Ιδομενέας έχει πάρει και τα δύο άνευ αγώνος, ενώ έχει ουσιαστικά και πιο δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας να παίξει με όλους τους συνδιεκδικητές του.

Οσον αφορά τον Αστέρα, θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο, ενώ θα παίξει ακόμα με τις δύο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.

 

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana