“Φωνές” Ιωνικού για διαιτησία

Football League | 20 Οκτωβρίου 2019, 0:24

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το παιχνίδι με την Καλαμάτα εξέδωσε ο Ιωνικός, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων και για μειωτικούς χαρακτηρισμούς του διαιτητή του αγώνα (Μπαΐλης) προς τον ποδοσφαιριστή Φρανκ Τιεντσέ.

Ο σύλλογος της Νίκαιας διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Κρητικού αλλά και για τον λίγο – όπως υποστηρίζει – έξτρα χρόνο που δόθηκε στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εχουμε μάθει να αποδεχόμαστε τις ήττες μας και να δίνουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και στους διαιτητές , όπως συνέβη και στο ματς με την Ιεράπετρα.

Στο σημερινό παιχνίδι, όμως, με την Καλαμάτα υπάρχουν πράγματα που μας προβληματίζουν.

Καταρχάς, η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στη φάση του 33ου λεπτού με τον Κρητικό ,κάτι που αποδεικνύεται και από την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής μας έβγαινε μόνος του με τον αντίπαλο κίπερ έχοντας σοβαρές πιθανότητες να σκοράρει.

Εν συνεχεία με τις τόσες καθυστερήσεις που έγιναν στη διάρκεια του β ημιχρόνου με τον ρέφερι να υποδεικνύει μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Και τέλος για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς του διαιτητή της αναμέτρησης, στο τέλος του αγώνα, προς τον ποδοσφαιριστή μας Φράνκ Τιεντσέ.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad