“Φωνάζει” για τη διαιτησία στον Εμπρόσνερο

Α.Ο. Κουμπές | 10 Δεκεμβρίου 2019, 11:24

Ανακοίνωση από την ομάδα του Κουμπέ υπήρξε για το παιχνίδι που διεξήχθη στον Εμπρόσνερο κόντρα στη Δάφνη.

Η ομάδα του Κουμπέ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Αντωνίου και συνολικότερα και των βοηθών του, θεωρώντας αντικανονικά τα δύο γκολ των γηπεδούχων, αλλά και πως δεν προστατεύτηκε η ακεραιότητα των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Στο μεταξύ παιχνίδι της ομάδας μας με τη Δάφνη θα θέλαμε να εκφράσουμε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία. Το πρώτο γκολ που προήλθε από στημένη φάση θεωρούμε ότι είναι οφ σάιντ, με τον πρώτο βοηθό να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με αυτόν που εκτελούσε το φάουλ και όχι με τον τελευταίο παίκτη. Το δεύτερο γκολ ενώ είχαμε κάνει την ανατροπή, βγήκαμε με δύο παίκτες απέναντι στον τερματοφύλακα και έγινε ανατροπή από πίσω χωρίς να δοθεί πάλι τίποτα. Μετά από 5 λεπτά διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο για εξύβριση από παίκτες και κερκίδα, είχαμε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές και δύο τραυματίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και μία κόκκινη γιατί ο διαιτητής δεν άκουγε όπως είπε στους παίκτες όπου έβριζαν δυνατά.

Επίσης στο 75ο λεπτό του αγώνα, σε σουτ του Καλπαζίδη μέσα στην περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και επέστρεψε και έγινε ανατροπή σε τάκλιν από αντίπαλο παίκτη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν τυπικά μέσα στο γήπεδο αφού δεν είχαμε άλλη αλλαγή.

Γενικότερα δεν είχαμε καμία προστασία για την ακεραιότητα των παικτών».

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad