Φουτσίνι: Στόχος μου να βοηθήσω τον Ηρόδοτο να παίζει καλύτερα

Football League | 13 Οκτωβρίου 2018, 20:51

Πρώτες δηλώσεις από τον Αρμάντο Φουτσίνι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηροδότου. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Αλικαρνασσού μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Πλατανιά, αναφέροντας ποια είναι τα πρώτα του συμπεράσματα.

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ποιότητα, ήταν περισσότερο για προετοιμασία για τις δύο ομάδες», ανέφερε ο Φουτσίνι, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Για μένα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήθελα να δω κάποια πράγματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να παίζει καλύτερα, οπότε θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να δουλέψουμε. Ξέρω τους παίκτες και νομίζω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρόδοτος θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ, τόνισε ότι, «προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 28 του μήνα. Είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία, οπότε νομίζω ότι ο κύριος στόχος είναι να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αν μπορέσουμε το Δεκέμβριο να κάνουμε μερικές κινήσεις ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να βρεθεί σε υψηλότερες θέσεις».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad