“Φοβερή” δήλωση από τον πρόεδρο του Αρη Αβάτου για Πλατανιά

Πλατανιάς | 16 Σεπ 2018, 20:34

Με έναν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο παρομοίασε ο πρόεδρος του Αρη Αβάτου, την ομάδα του με τον Πλατανιά με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ηλίας Κοτόπουλος, που πρόκειται συγκεκριμένα για τον πρόεδρο της ομάδας που αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς στο Κύπελλο (στη φωτ. δεξιά), μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ξάνθης, sportsaddict.gr είπε το εξής “αμίμητο” σε αναφορά που έκανε στη χανιώτικη ομάδα: «Δε νομίζω ότι ο Πλατανιάς είναι φόβητρο, αν το δεις και αλλιώς εμείς ως Αβατο είμαστε πιο μεγάλο χωριό από τον Πλατανιά! Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Κρήτης αλλά δεν την φοβόμαστε»!

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του Αρη Αβάτου είπε τα εξής: «Περιμένουμε ένα παιχνίδι γιορτή εκτός αγωνιστικού χώρου, άλλωστε εμείς στο Αβατο έτσι το βλέπουμε σαν μια μεγάλη γιορτή, όμως στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μας είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουν όλα για να μας κάνουν υπερήφανους. Σίγουρα, ευελπιστούμε να προκριθούμε, άλλωστε είναι κάτι πρωτοφανές για το χωριό μας και φυσικά ο προπονητής μας και τα παιδιά μας θα μπουν να παίξουν για την ιστορία του συλλόγου, το χωριό μας και όλη την Ξάνθη. Θέλουμε κοντά μας όλους τους Ξανθιώτες, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο να γράψουμε όλοι μαζί ιστορία, γιατί θα είναι πραγματικά κάτι μεγάλο η ομάδα μας να μπει στους ομίλους και ο Νομός μας στην κλήρωση να εκπροσωπηθεί από δύο ομάδες. Γι’ αυτό και βάλαμε τόσο φτηνό εισιτήριο γιατί όλους μας έχει επηρεάσει η κρίση και θέλουμε να δείξουμε πως δεν βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως μια ευκαιρία να βγάλουμε λεφτά αλλά όλοι να μπορούν να έρθουν στο ιστορικό γήπεδο της πόλης μας και να μας βοηθήσουν».

Ο πρόεδρος του Αρη Αβάτου μίλησε και για το μπέρδεμα που προέκυψε με τις αλλαγές ώρας του αγώνα, λέγοντας τα εξής: «Ναι, δυστυχώς παρότι κάναμε αρκετές κινήσεις για να αποφευχθεί αυτό, τόσο εμείς όσο και η ΠΑΕ, όμως η αλλαγή ήρθε από το κανάλι που δείχνει την μεγάλη μας ομάδα. Τι να κάνουμε, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό, μακάρι να γινόταν αλλιώς αλλά αφού δεν έγινε τι να κάνουμε».

Τέλος, σε ερώτηση για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο κ. Κοτόπουλος σημείωσε: «Φέτος θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Εχουμε κάνουμε αρκετές κινήσεις τόσο εντός γηπέδου αλλά και σε οργανωτικά ζητήματα. Με χαμηλά την μπάλα θα κάνουμε την προσπάθειά μας να κυνηγήσουμε κάτι μεγάλο».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad