Φλεμετάκης: Δεν έχουμε “ταβάνι”

Ικαρος Μουρνιών | 24 Οκτωβρίου 2018, 12:30

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής, εμφανίζεται σε δηλώσεις του στο athlitiko ο Σταμάτης Φελεμάκης.

Ο προπονητής του Ικάρου τόνισε ότι εκτός από τους βαθμούς, ο Ίκαρος έχει καταφέρει να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που είναι στη φιλοσοφία του σε όλες τις ομάδες που έχει βρεθεί. Όσο για τον στόχο, σημείωσε πώς δεν υπάρχει “ταβάνι” στην πορεία της ομάδας του.

Για την καλή πορεία μέχρι στιγμής με τον Ίκαρο να μετρά πέντε νίκες σε επτά παιχνίδια:

«Xαιρόμαστε αρκετά με τη βαθμολογική μας θέση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πιο πολύ όμως χαιρόμαστε για το γεγονός ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο φαίνεται κάθε εβδομάδα μέσα στο γήπεδο. Ακολουθεί μία δύσκολη τριάδα αγώνων, όμως μετά από αυτούς θα έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχοντας παίξει με τις θεωρητικά δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος».

Η καλή πορεία οφείλεται πρώτα απ’ όλα στα παιδιά, έχουμε ένα καλό σύνολο και μία καλή παρέα. Μετά την μέτρια πορεία πέρυσι αν και είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, θέλαμε φέτος να πάμε καλύτερα. 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν υπάρχει “ταβάνι” για την ομάδα του:

«Είναι αρχή ακόμα, πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, για να μείνεις ψηλά πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν υπάρει ταβάνι για την ομάδα μας, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad