Φιλικό κόντρα στην Ιαπωνία η Εθνική – Στην αποστολή ο Γαλανίδης

Πόλο 12 Δεκεμβρίου 2019, 16:31

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου 2020) η Εθνική ομάδα των Ανδρών θα φιλοξενήσει την Ιαπωνία, σε φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το βράδυ (12/12, 20:30) στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται για μια ακόμα φορά ο Χανιώτης τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, ενώ αντίθετα δε βρίσκεται σε αυτή ο επίσης Χανιώτης, Δημήτρης Σκουμπάκης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θεόδορος Βλάχος έχει καλέσει 15 πολίστες οι οποίοι, σύμφωνα με το pisina.net, είναι οι εξής: Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Εμμανουήλ Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μουρίκης (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Γούβης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώνσταντίνος Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Μανώλης Πρέκας (Υδραϊκός), Χαράλαμπος Τρούλος (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Γιάννης Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Με την αποστολή ης Εθνικής Νέων Ανδρών, για το αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρίσκονται οι Παπαναστασίου, Καλογερόπουλος και Γκιουβέτσης.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας (μιας και συνηθίζουν να δίνουν ονόματα στις εθνικές τους ομάδες) έχει το ελληνικό στοιχείο αφού ονομάζεται Poseidon – Japan!

 

JoyMachine

Rabona ad