Φιλικό για ιερό σκοπό…

Γ' Εθνική 25 Ιουλ 2018, 14:03

Ένα φιλικό παιχνίδι με μεγάλη σημασία πραγματοποιείται σήμερα στις 20.00 στο Ατσαλένιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκριμένα, η θυγατρική ομάδα του ΠΟΑ, ο Κεραυνός της περιόδου 2007-2008, θ’ αντιμετωπίσει τους Επίλεκτους Ηρακλείου για την ενίσχυση του Αλέξανδρου Αλεξάκη. Ο άτυχος νέος, ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ, τραυματίστηκε σοβαρά στον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2018.

Οι παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του, έτσι, δεν τον ξεχνούν στις δύσκολες αυτές ώρες και διοργάνωσαν το φιλικό για την ενίσχυση του, αλλά και ως μήνυμα συμπαράστασης στη μάχη που δίνει.  

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Ένα σπουδαίο φιλικό λαμβάνει χώρα απόψε στις 20:00 στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Συγκεκριμένα, μέλη της ομάδας του Κεραυνού -θυγατρικής ομάδας του ΠΟΑ- θα αντιμετωπίσουν τους Επίλεκτους Ηρακλείου με σκοπό να ενισχύσουν την οικογένεια του Αλέξανδρου Αλεξάκη, ο οποίος συνεχίζει και δίνει τον προσωπικό του αγώνα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ο Αλέξανδρος, γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Εργοτέλη, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Κεραυνό, τη θυγατρική ομάδα του ΠΟΑ, πριν από δέκα χρόνια».

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad