Φιλικό αλληλεγγύης με την Κ20 του ΟΦΗ η Επισκοπή

Γ' Εθνική 1 Αυγούστου 2018, 14:14

Η Επισκοπή αποφάσισε να παρέχει περαιτέρω στήριξη στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής.

Συγκεκριμένα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή, το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 17:00, στο γήπεδό της, για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει τα εξής:

Με την Κ20 του ΟΦΗ θα αναμετρηθεί η Επισκοπή μας αυτό το Σάββατο (4/8, 17.00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 

Οι «γυπαετοί» μας που διανύουν την 10η μέρα προετοιμασίας, έχουν προγραμματίσει φιλικά παιγνίδια έτσι ούτως ώστε, να μπουν προοδευτικά στα δύσκολα αλλά και στα ματς εκείνα που θα κρίνουν εν πολλοίς, θέσεις αλλά και το μοντάρισμα της νέας ομάδας

Επειδή όμως συνάμα «τρέχουν» παράλληλα οι εξελίξεις, τα δυσάρεστα συμβάντα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, αρχικά «σκοτείνιασαν» άπαντες ανά την Ελλάδα όμως μετά από μια δύσκολη και μοιραία πένθιμη περίοδο, θα πρέπει να ανατείλει ξανά το φως της αισιοδοξίας.

Η διοίκηση της ομάδας μας έλαβε μια νέα απόφαση αλληλεγγύης, να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί να σταλεί στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, όσοι προσέλθουν στο γήπεδο θα είναι σε θέση να διαθέσουν ό,τι εκείνοι θελήσουν σ’ έναν ταμείο που θα έχει στηθεί στην είσοδο του γηπέδου προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Επισκοπή έκρινε –και σωστά- ότι, προϊόντα πρώτης ανάγκης έχουν ήδη συγκεντρωθεί και θα συνεχίσουν να αποστέλλονται όλες αυτές τις μέρες από διάφορους φορείς. Αυτό που χρειάζεται όμως άμεσα, είναι χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν ούτως ώστε να επουλωθούν ανοιχτές πληγές σε εγκαταστάσεις, σπίτια, αντιπλημμυρικά έργα και ο,τιδήποτε άλλο.

Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις λοιπόν, η Επισκοπή πρωτοστατεί με τον δικό της τρόπο όπως και όσο μπορεί.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad