Φιλική “τριάρα” στην έδρα των Γιαννιτσών (pics)

Πλατανιάς | 29 Αυγούστου 2018, 20:40

Ο Πλατανιάς έδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στα Γιαννιτσά τα οποία κατάφερε να κερδίσει με 3-0 μέσα στο γήπεδό τους.

Ετσι, στο πρώτο σοβαρό τεστ προετοιμασίας εκτός Χανίων, η χανιώτικη ομάδα επιβεβαιώνοντας ότι είναι σαφώς πιο δυνατή από αυτή των Γιαννιτσών που τη νέα περίοδο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικράτησε με άνεση.

Ο Πάουλο Κάμπος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες, προβάροντας ουσιαστικά δύο σχεδόν 11άδες.

Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Στ. Ποζατζίδης, αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ από τους Χ. Ποζατζίδη στο 55’ και Κωστίκο στο 75’.

Επόμενο, πλέον, φιλικό για τον Πλατανιά είναι την προσεχή Δευτέρα στη Δράμα απέναντι στην τοπική Δόξα.

Γιαννιτσά: Παπουρτζής, Ρέις, Καραγιάννης (40’ Πανταζίδης), Ιορδανίδης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Ζαρογιάννης, Παντελίδης, Πέλκας (35’ Κοβάτσης), Παπασυμεών, Μπαμπαλής (40’ Πετράι),

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κασιάνος, Ζαμίδης, Τσιλογλανίδης, Ρέκος, Αθανασιάδης, Ευθυμιάδης, Σταυρίδης, Μουρίκι και Μπιγκάνος

Η σύνθεση του Πλατανιά στο α’ ημίχρονο: Γκοτ, Καραγκούνης, Ποζατζίδης Στ, Μπιανκόνι, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Λάζιτς, Τσαμούρης, Σαάντο, Μάικιτς, Παπουτσογιαννόπουλος.

Ενδεκάδα β’ ημιχρόνου: Σικαλιάς (70′ Βασιλειάδης), Ουές, Σινγκ, Λάμτσε, Σαάντο, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Κωστίκος, Ποζατζίδης Χ., Νίλι, Παπανικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Giannitsa Platanias

Giannitsa Platanias 2

Giannitsa Platanias 4

Giannitsa Platanias 5

Giannitsa Platanias 6

Φωτογραφίες από: matiespellas.gr

Estrella
Auto KCS

Rabona ad