Φιλική νίκη με τη… σέντρα στις Αρχάνες (pics)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Αυγούστου 2018, 22:13

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στις Αρχάνες, Γιούχτας και ΣΥΝΚΑ, με τη χανιώτικη ομάδα να παίρνει την άτυπη ρεβάνς (0-1) των Μουρνιών.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Βαρδάκη να πραγματοποιεί μία σέντρα από την αριστερή πλευρά και τον Νικόλτση να χρίζεται σκόρερ με σουτ στη γωνία του Δημαράκη που δε μπόρεσε να αντιδράσει (0-1).

Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” άγγιξαν το 0-2 με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως το φάουλ που επιχείρησε ο Πετράκος, σταμάτησε στο δοκάρι του Δημαράκη.

Στο β΄μέρος οι δύο προπονητές Μηνάς Πίτσος και Θανάσης Κολιτσιδάκης προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρουν και την εντεκάδα τους, με τον ρυθμό να πέφτει και το 0-1 να παραμένει τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με τον Γιούχτα αγωνίστηκαν πάντως και σε αυτό το παιχνίδι αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρασαν από τα Χανιά τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Κόλλιας, Κορτσινίδης, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος και Ανωγειανάκης.

gioyxtas synka

Οι σύνθεσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος):  Δημαράκης (60 Κόλλιας), Κορτσινιδης (60′ Κασωτακης), Ραπτάκης, Τζανής, Ρουμπάκης, Στρατάκης (60 Ζαχαράκης), Τσάτσος (70′ Πουλάκης), Μαυρομάτης (80′ Μανουσάκης), Ανωγειανάκης (70′ Σακλαμάκης), Ηλιόπουλος, Κουσίδης

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Βαρδάκης (65′ Σοφούλης), Μαζιώτης (75′ Μαλανδράκης), Μποτωνάκης (85′ Ψαράκης), Πετράκος (63′ Λαμπάκης), Νικόλτσης (85′ Τριμίντζιος), Τσίτας (55′ Αργυρουδάκης)

 

 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad