Φιλική νίκη για τον Εργοτέλη

Football League | 20 Οκτωβρίου 2018, 18:50

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον  ΠΟΑ στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου, έτσι, έκανε τις τελικές του δοκιμές πριν από το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ και ο Μανώλης Σκύβαλος τσέκαρε τους παίκτες του κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος οι Ατσαλενιώτες άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και δεν υπήρχε σκορ στην αναμέτρηση. Στο 67’, βέβαια, ο Μπουρσέλης έκανε με πλασέ το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ροβίθης στο 86’.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (46′ Κατσιμήτρος), Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπρους (73′ Ροβίθης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (56′ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (73′ Λαμπάκης), Έφορντ(82′ Σταθόπουλος), Κουατένγκ (63′ Καπνίδης).

ΠΟΑ (Μανώλη Σκύβαλος): Πισάνι, Βρεττός, Φραγκιαδάκης (63′ Κενδριστάκης), Παπαδομιχελάκης (77′ Γιαλυτάκης), Πολυζάς, Κερμενίδης, Ρωμανάκης (74′ Ντραγκότι), Καραγκιοζίδης (77′ Τιγκίρης), Καμπόσος (71′ Ξυλούρης), Καρβελάς (46′ Μαζιώτης), Πατηνιώτης.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad