Φιλική ισοπαλία για ΟΦΗ και Αστέρα Ρεθύμνου

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 8 Οκτωβρίου 2019, 15:01

Μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Γυναικών ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, υποδέχτηκε στην Τύλισο τον Αστέρα Ρεθύμνου. 

Το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ρεθύμνου που προετοιμάζεται για τη Β’ Κατηγορία το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1. 

Ο ΟΦΗ δίνει τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, την Κυριακή (13/10, 13:00) στο γήπεδο του ΠΟΑ, στο Ατσαλένιο.

Η ενημέρωση του Ερ. ΟΦΗ έχει ως εξής:

Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική ξεκινάει την Κυριακή (13/10), με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, υποδέχονται τη Λάρισα (1μμ), σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του ΠΟΑ, στο Ατσαλένιο και στόχος των κοριτσιών του ΟΦΗ, είναι να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, τα κορίτσια του ΟΦΗ, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 σε φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στο γήπεδο της Τυλίσου.

Το γκολ του ΟΦΗ, σημείωσε η Κοκοτσάκη.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι: Aποστολάκη Ε, Παπακωσταντή Ε, Καμαρίτη, Πίτση, Πασχαλίδου, Κουνάλη,Γεμιστού, Τριβυζάκη, Αραβιάκη, Νικηταρά, Αεράκη.
Επαιξαν ακόμη οι : Αποστολάκη Γ, Παπακωσταντή Γ., Κοκοτσάκη, Δαφέρμου, Κουκουλάκη.

Δεν χρησιμοποιήθηκαν για διάφορους λόγους οι Κατιρτσίδου, Συμμεωνίδη, Σηφάκη, Κυδωνάκη, Πυθαρούλη.

Από την άλλη υπήρξαν ευχαριστίες από τον Αστέρα:

Ευχαριστούμε τη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΟΦΗ για τη φιλοξενία στη χθεσινή φιλική μας αναμέτρηση και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής

Estrella

Rabona ad