Φιλική επικράτηση του Εργοτέλη

Football League 4 Αυγούστου 2018, 22:13

Ο Εργοτέλης φιλοξένησε τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα και πήρε τη νίκη γοήτρου με 3-0.

Ήταν ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τη νέα περίοδο με τον Νίκκι Παπαβασιλείου και τον Μηνά Πίτσο να έχουν την ευκαιρία να βγάζουν τα αρχικά τους συμπεράσματα για τις ομάδες τους.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και έφτασαν στην επικράτηση. Στο 19’ ο Μπουρσέλης με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπάτζιος με δεύτερη προσπάθεια (η πρώτη σταμάτησε στο δοκάρι) σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 30’ με τον Έφορντ.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Τσάρλς, Τζόε, Καπνίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χανιωτάκης, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Σαϊτάκης, Βογιατζής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος, Πλαϊτάκης, Τσοκάνι, Κουτσογιαννάκης.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Γιαννόπουλος, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Πουλάκης, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Ηλιόπουλος, Ανωγειαννάκης, Κουσίδης.

Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι: Λογοθέτης, Ζαχαράκης, Σφυρογιαννάκης, Μανουσάκης, Βαρδής, Κορτσινίδης, Κορνηλάκης, Χατζάκης, Δημαράκης, Κόλλιας.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad