Φιλική ήττα από τον Ηρόδοτο

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Απριλίου 2018, 20:55

Το ΣΥΝΚΑ δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο και εκμεταλλεύτηκε το κενό με τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκριμένα, αντιμετώπισε στη Ν. Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο, που προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Football League. Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη έχασε 2-1, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός είχε την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του.

Το σκορ του πρώτου μέρους ήταν 1-0 με τέρμα του Ετόφ και λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Κανδηλάκης έκανε το 2-0. Ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΧ μείωσε με τέρμα του Σοφούλη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Κανδηλάκης, Καρατζάογλου, Αργκιλέσι, Μελισσόπουλος, Γαρεφαλάκης, Ετόφ. Έπαιξαν και οι: Κουράκης, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Καραγκιόζι, Καργιωτάκης, Δαμιανάκης.

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Σοφούλης, Παληγεώργος, Γανωτής, Ταταράκης, Τσικουδάκης, Μποτωνάκης, Κυτράκης, Δημήτρης, Βεστάκης. Έπαιξαν και οι:  Βροντάκης, Βαρδάκης, Μάνικος, Ψαράκης, Ζντράβκοβιτς, Κομπογεννητάκης.

Estrella