Φιλικά… στο προσκήνιο

Πλατανιάς | 21 Σεπτεμβρίου 2018, 17:02

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος ανοίγει πλέον το δρόμο στον Πλατανιά προκειμένου να δώσει τα φιλικά παιχνίδια που χρειάζεται έτσι ώστε να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην πρεμιέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εφόσον η Φούτμπολ Λιγκ οριζόταν για τις 7 Οκτωβρίου, ενδεχομένως, η ομάδα του Πάουλο Κάμπος να είχε τη δυνατότητα να δώσει μονάχα ένα φιλικό, ευρισκόμενη τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με κάποιους άλλους συλλόγους για το λόγο αυτό. Τώρα, υπάρχει μια μεγαλύτερη πολυτέλεια, καθώς διαθέσιμα είναι τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα, τα οποία ο Πλατανιάς μπορεί να αξιοποιήσει, δίνοντας έως και δύο φιλικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το έχει πολύ ανάγκη, αφού οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους έστω και αν αυτό μπορεί να συμβεί σε φιλικά ματς.

Σε κάθε περίπτωση, όποτε χρειαστεί, ο Πλατανιάς θα ενημερώσει σχετικώς για το ποιο ή ποια θα είναι αυτά τα παιχνίδια που έχει ακόμα να παίξει, εντάσσοντας τα στο πλαίσιο της προετοιμασίας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Estrella