Φεύγουν οι επικίνδυνοι πυλώνες από το κολυμβητήριο

Σπορ 18 Οκτωβρίου 2019, 17:12

Καίρια αποδείχτηκε η επίσκεψη από μηχανικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο κολυμβητήριο Χανίων, καθώς όπως κάνει γνωστό ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, το Σάββατο (19/10), θα γίνει αφαίρεση των πυλώνων λόγω της επικινδυνότητας που παρουσιάζουν.

Η οδηγία που δόθηκε από την ΓΓΑ και την οποία απέστειλε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Χανίων στον ΝΟΧ είναι ότι οι πυλώνες θα πρέπει να αφαιρεθούν ενώ παράλληλα θα γίνει τοποθέτηση προσωρινού, επαρκούς φωτισμού για τις ανάγκες των προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΧ για το θέμα αυτό απέστειλε σχετική επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτ. Αυγενάκη, δίνοντας εκείνος την εντολή να βρεθεί μηχανικός στο κολυμβητήριο και πλέον το ζήτημα έφτασε σε αυτό το σημείο.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ είναι η εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι έλαβε έγγραφο από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Χανίων ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα γίνει αφαίρεση των πυλώνων που βρίσκονται στο κολυμβητήριο Χανίων μετά από σχετική οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οπως κρίθηκε από το μηχανικό που επισκέφτηκε την κατάσταση, οι πυλώνες θα πρέπει να αφαιρεθούν λόγω της επικινδυνότητας που παρουσιάζουν. Στο ίδιο έγγραφο γίνεται γνωστό ότι παράλληλα προχωρά και η τοποθέτηση προσωρινού, επαρκούς φωτισμού για τις ανάγκες των προπονήσεων».

JoyMachine

Rabona ad