Φεύγει για Νάουσα – Η αποστολή με τους 24 παίκτες

Πλατανιάς | 23 Αυγούστου 2018, 22:07

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας ο Πλατανιάς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" θα φύγει για τη Νάουσα και το προπονητικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια την Παρασκευή το πρωί από το λιμάνι της Σούδας.

Ο Πλατανιάς αναμένεται έτσι για τις επόμενες ημέρες να βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πλατανιάς, που σίγουρα βρίσκεται ακόμα σε ένα πολύ αρχικό στάδιο και θέλει αρκετή δουλειά για να είναι έτοιμος με τη έναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Νάουσα είναι αρκετοί, καθώς βάσει και των μεταγραφών που έχουν γίνει, αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 24. Ως 24ος θεωρείται βέβαια ο Βουκελάτος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, αλλά αυτό φαίνεται να είναι τυπικό ζήτημα.

Αναλυτικότερα, οι ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ταξιδέψουν για τη Νάουσα, στην οποία ο Πλατανιάς θα παραμείνει για δύο εβδομάδες (έως τις 7/9), είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γκοτ, Σικαλιάς, Βασιλειάδης, Πενταράκης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ποζατζίδης, Ουές, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σαάντο, Λάμτσε, Τσακμάκης, Πουρζιτίδης

ΜΕΣΟΙ

Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Σμυρλάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Λάζιτς, Μιγκέλ, Ποζατζίδης, Παπανικολάου, Σινγκ, Αμαραντίδης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad