Φαζός: Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα

Χανιά | 24 Αυγούστου 2018, 9:56

Στην προετοιμασία του ΑΟΧ/Κισσαμικού ενσωματώθηκε ο Μανώλης Φαζός, που παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 23χρονος αμυντικός, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα και θα δίνει το 100% σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 του ποδοσφαιριστή Μανώλη Φαζού.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1995 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τον ΠΑΝΟ Μαλίων. Σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και τον Σεπτέμβριο του 2013 έγινε επαγγελματίας. Τον Ιανουάριο του 2015 έκανε ντεμπούτο στη Super League, μετρώντας συνολικά 10 συμμετοχές τη σεζόν 2014-2015 (5 συμμετοχές στο Κύπελλο). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν από τα βασικά στελέχη του ΟΦΗ (19 συμμετοχές) στην άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στη Football League. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μέτρησε συνολικά 8 συμμετοχές και 4 στο Κύπελλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο 23χρονος αμυντικός, που συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad