«Φαβορί φέτος ο ΑΟΧ/Κισσαμικός – Θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα»

Χανιά Football League | 26 Οκτωβρίου 2018, 17:52

Αισιόδοξος για την προσπάθεια της Σπάρτης, στην οποία ηγείται διοικητικά ο ίδιος εδώ και λίγο διάστημα, αλλά και για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Βουδούρης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης της Σπάρτης μίλησε στον “Fly News για τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων. Αφού την έχρισε φαβορί φέτος στην κατηγορία, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Σπάρτη θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αρχικά παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη στήριξη του κόσμου και έδωσε τις ευχές του σε προπονητή και παίκτες για το ματς και στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε εκτενώς στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, τον οποίο έβαλε στα φαβορί της κατηγορίας: «Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω θα είναι φαβορί φέτος από άλλες ομάδες που ακούστηκαν. Νομίζω ότι θα είμαστε δίκαιοι και δυνατοί απέναντί τους. Θέλω ο φίλαθλος κόσμος να έρθει να βοηθήσει στο πρώτο παιχνίδι, είναι μεγάλη εικόνα και για εμάς και για τους παίκτες αυτή και νομίζω ότι οι φωνές και οι κουβέντες που έχουμε πει έχουν εισακουστεί και θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα» ήταν τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της Σπάρτης.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του στον “Fly News”:

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad