Υποστολή και της δεύτερης σημαίας στον Μινώταυρο…

Μινώταυρος | 15 Ιανουαρίου 2018, 14:27

Μετά τον Χρήστο Νταγκουνάκη, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για τον Ηρακλή Νεροκούρου (με την πόρτα της επιστροφής στον Μινώταυρο για να κλείσει την καριέρα του να είναι ανοικτή) ήρθε η σειρά και της δεύτερης "σημαίας" που απέμενε στον ιστορικό σύλλογο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γιώργος Καράκης (στη φωτ. από τη βράβευση του Χρ. Νταγκουνάκη για την επιστροφή του ως αντίπαλος του Μινωταύρου) μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση στο περιθώριο του αγώνα με τον Απόλλωνα γνωστοποίησε σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες του την απόφαση να σταματήσει από την ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά για 25 χρόνια (με μία μικρή… στάση για να αγωνιστεί στον Ίκαρο), όντας μέλος της πιο πετυχημένης φουρνιάς που έβγαλε το χανιώτικο ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες.

Όπως γίνεται γνωστό ο Καράκης πήρε την απόφαση αυτή λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί πιστά τον σύλλογο ως προπονητής των τμημάτων υποδομής αλλά και ως παίκτης της θυγατρικής ομάδας, των Νέων Μινωταύρου, στη Γ’ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει ότι όπως μας γνωστοποίησε σήμερα ο επί 25 χρόνια εκ των αρχηγών της ομάδας μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΗΣ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, θα συνεχίσει όμως να υπηρετεί το σύλλογο ως προπονητής ακαδημιών και να αγωνίζεται στην θυγατρική των “ΝΕΩΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ”. Η ανακοίνωση προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές έγινε την Κυριακή το πρωί σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Η οικογένεια του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ ευχαριστεί τον ΓΙΩΡΓΟ για την τεράστια προσφορά του καθώς υπήρξε και παραμένει σημαία και γνήσιος εκφραστής της φιλοσοφίας του συλλόγου, υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου με ασύγκριτη συμβολή ως πρωταγωνιστής και ηγέτης σε κάθε μεγάλη επιτυχία μας τα τελευταία 25 χρόνια. ΓΙΩΡΓΟ να σαι πάντα γερός, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden