“Υποκλίθηκαν” στη Βασίλισσα τα κορίτσια του Χάλη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 2 Δεκεμβρίου 2019, 1:03

Η Βασίλισσα Νότου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στον 8ο όμιλο της 1ης Πέριφέρειας, επικρατώντας με 7-0 του Χάλη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο.

Η ομάδα της Ιεράπετρας είχε σε μεγάλη μέρα την Ασπραδάκη, που σημείωσε τρία γκολ και “μοίρασε” ακόμη ένα, καταφέρνοντας να ξεπεράσει χωρίς πρόβλημα το εμπόδιο του συνόλου του Γιώργου Λιανιδάκη.

Στο 18′ η Παπαντωνάκη κέρδισε πέναλτι από την Πετραντωνάκη και η Κτενάκη ευστόχησε για το 1-0. Η “σκυτάλη” πέρασε στην Ασπραδάκη, που με σουτ έκανε το 2-0 στο 28′ και μετά από ατομική ενέργεια στο 35′ έδωσε “μισό-γκολ” στη Σταματάκη, που με σουτ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν τέσσερα γκολ με την Ασπραδάκη με σουτ να κάνει το 4-0 στο 62′, την Κτενάκη με δυνατό σουτ το 5-0 στο 69′ και την Ασπραδάκη ξανά με σουτ από το ύψος της περιοχής με το τρίτο της γκολ να σημειώνει το 6-0. Το σκορ έκλεισε με πλασέ η Παπαδοπετράκη στο 85′.

Βασίλισσα Νότου: Λαθουράκη, Σαμπιωτάκη, Ζερβάκη (71′ Χατζάκη), Λαμπράκη, Καρκέλη (75′ Αλαμάνου), Κτενάκη, Παλλιούδη (46′ Παπαδοπετράκη), Σταματάκη (62′ Καστόρα), Μπουρλάκη, Παπαντωνάκη, Ασπραδάκη

Χάλης Βαρυπέτρου: Πετραντωνάκη, Κατσουλάκη, Κοκολάκη, Κελάκη, Ντουσάκη, Παλιουδάκη, Στεφανουδάκη, Δρίτσα, Παπουτσάκη (29′ Χανιωτάκη), Μπόζη (46′ Γκιουζελάκη), Κοντεκάκη.

 

Estrella

Rabona ad