Υποδοχή για Αναστασάκη, Φραντζεσκάκη

Στίβος | 7 Οκτωβρίου 2019, 22:31

Μετά την εμπειρία της συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ οι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης επέστρεψαν στα Χανιά.

Μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος”, συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Χανιώτης αθλητής του Ολυμπιακού Ιβάν Μενγκλεμπέη (οι τρεις τους ανέβηκαν στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος) υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων τους δύο σφυροβόλους, που αναμένεται να βρεθούν μαζί και στην κορυφαία διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Η ενημέρωση του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” έχει ως εξής:

Γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο Χανίων ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ όπου τους υποδέχθηκαν μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, των οικογενειών τους και φίλοι τους.

Ο ασημένιος Βαλκανιονίκης και 4ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Μιχάλης Αναστασάκης κατέλαβε τη 13η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη ενώ ο ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης Κ20 και χρυσός Βαλκανιονίκης Χρήστος Φραντζεσκάκης κατέλαβε την 23η θέση.

Έχοντας πλέον εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 και αφού απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα θα ξεκινήσουν πάλι την προετοιμασία για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το Τόκιο 2020 είναι πραγματικότητα και για τους δύο!

 

JoyMachine

Rabona ad