Υπερήφανος για τους 16χρονους Πάγια – Μουτσάι ο ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 1 Οκτωβρίου 2019, 17:40

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, μόλις 16 ετών, έκαναν την περασμένη Κυριακή στο ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ το ντεμπούτο τους στη Γ' Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για τον Αντόνιο Πάγια και τον Γιούπι Μουτσάι.

Ο Αντόνιο Πάγια γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2003 (δεν έχει “κλείσει” ακόμη τα 16), ενώ ο Γιούπι Μουτσάι τα “έκλεισε” τον περασμένο Μάρτη (γεν. 20/03/2003). Ο Μουτσάι αγωνίσθηκε για περίπου μισή ώρα (μπήκε στο 63ο λεπτό στη θέση του Πιθαρούλη), ενώ ο Πάγια πήρε τα βάπτισμα του πυρός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (αντικατέστησε τον Μουζιούρα στο 87′).

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου κάνει ειδική αναφορά στο γεγονός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

«Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με το ΣΥΝΚΑ, οι ποδοσφαιριστές μας Αντόνιο Πάγια και Γιούπι Μουτσάι, δύο παιδιά μόλις δεκαέξι ετών, έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Φιλοσοφία όλων μέσα στο σωματείο, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, είναι αυτοί που αξίζουν θα αγωνίζονται βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, ασχέτως ηλικίας και εμπειρίας.

Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια το δυναμικό μας να απαρτίζεται από όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες οι οποίοι θα προέρχονται από την ακαδημία μας και πάνω σε αυτό κινείται όλο το πλάνο μας.

Αξίζει να αναφέρουμε την πορεία του Πάγια, ο οποίος από τις ακαδημίες ΠΑΝΟΜ, ΟΦΗ και ΑΟΑΝ, πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημες διοργανώσεις με τις Ελπίδες στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου, πέρυσι στην Α’ κατηγορία με την ΑΕ Λακωνίων και πλέον στην Γ’ εθνική με τον ΑΟΑΝ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μουτσάι, πάντοτε υπήρχε πίστη στην αξία και τις δυνατότητες και από πέρυσι στην πορεία προς τον τίτλο είχε αρχίσει να είναι στα πλάνα και στις επιλογές. Αμφότεροι κλήθηκαν από τον προπονητή μας Κώστα Κιάσσο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σημαντικό παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ, φέροντας εις πέρας την αποστολή τους.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad