Τόλι: Χαρούμενος που είμαι πάλι στην ομάδα

Χανιά | 27 Αυγούστου 2018, 13:11

Τη χαρά του που παραμένει μέλος του ΑΟΧ/Κισσαμικού εξέφρασε ο Αρντίτ Τόλι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του.

Ο 21χρονος ακραίος μπακ, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΟΑ, ανήκει πλέον στη χανιώτικη ομάδα, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρντίτ Τόλι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία που έγινε την περασμένη σεζόν. Είχε 23 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για την παραμονή του στην ομάδα μας ο 21χρονος ακραίος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά που κάναμε πέρσι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να είμαι πάλι στην ίδια ομάδα και να είμαι μέλος του ΑΟΧ-Κισσαμικού. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

*Στη φωτογραφία ο Αρντίτ Τόλι με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Λευτέρη Μπουζάκη

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad