Τόλι, η επιστροφή!

Χανιά | 26 Αυγούστου 2018, 21:24

Ενα γνώριμο πρόσωπο ξεχώρισε στο φιλικό παιχνίδι για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό απέναντι στον Ατσαλένιο! Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρντίτ Τόλι ο οποίος τίθεται και πάλι στην ευχέρεια του Γιώργου Πετράκη.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και αρκετό καιρό υποψήφιος για να επιστρέψει στη χανιώτικη ομάδα μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία που είχε την περασμένη χρονιά και πράγματι για πρώτη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΟΑ. Μάλιστα είχε και μια εξαιρετική σέντρα στην προβολή του Καραγιάννη, στη φάση του 68ου λεπτού οπότε και το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0 για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Γενικότερα, ο Τόλι έπαιξε σε όλο το β’ ημίχρονο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στην ευχέρεια της τεχνικής ηγεσίας τίθεται ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα, για τον οποίο δεν είναι σίγουρα μικρό ως γεγονός ότι πήρε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού…

Για το τέλος, να σημειωθεί ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, λογικά τη Δευτέρα, θα προβεί στην ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad