Τσαμούρης: Στον Πλατανιά βρήκα τα… ακριβώς αντίθετα με αυτά που έζησα στον Πανσερραϊκό

Πλατανιάς | 16 Σεπτεμβρίου 2018, 19:41

Πολύ ευχαριστημένος δείχνει ένα από τα σημαντικά εργαλεία για τον Πάουλο Κάμπος για τη νέα ομάδα του Πλατανιά. Αυτός είναι ο Κώστας Τσαμούρης, που με συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Ξάνθης αναφέρθηκε στη νέα ομάδα στην καριέρα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, ο Τσαμούρης, μίλησε στο σάιτ sportsaddict.gr με αφορμή το παιχνίδι του Πλατανιά απέναντι στον Αρη Αβάτου. Ο παίκτης του Πλατανιά ρωτήθηκε γι’ αυτό καθαυτό το ματς, ωστόσο του έγινε ερώτηση και για τη συνεργασία του με τη χανιώτικη ομάδα λέγοντας τα εξής: «Η ομάδα είναι από τις πιο οργανωμένες στην Ελλάδα, άλλωστε μέχρι και πέρσι έπαιζε στην Super League, έχει μεγάλη δυναμική, πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και με έπεισε το πλάνο της διοίκησης και του τεχνικού τιμ που θέτει υψηλούς στόχους και θέλει να επιστρέφει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Ειδικά μετά τα όσα έζησα πέρσι με όσα έγιναν στον Πανσερραϊκό που υποβιβάστηκε λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, ακριβώς αντίθετο από αυτά συναντά κανείς στον Πλατανιά που σου παρέχει τα πάντα για να παίξεις ποδόσφαιρο απερίσπαστος».

Για το ματς με τον Αρη Αβάτου, ο Τσαμούρης είπε: «Στην ομάδα το ματς τον Αρη Αβάτου το έχουν δει ως ένα πολύ σημαντικό τεστ και κανείς δεν υποτιμά την δυσκολία που θα έχει το ματς, άλλωστε και σε φιλικά που δώσαμε με ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουμε δει ότι το επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο. Προσωπικά τα ξέρω τα παιδιά από το Αβατο, έχω πολλούς φίλους στην ομάδα άλλωστε και ο πρόεδρος είναι καλός μου φίλος, ξέρω πόσο μεγάλη προσπάθεια έχουν κάνει αυτά τα χρόνια. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα και προσωπικά λέω καθημερινά σε όλους στην ομάδα πως δεν θα είναι εύκολο ματς και με την παρουσία αρκετού κόσμου θα κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση που το Αβατο θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της Ξάνθης, σε φίλους και συγγενείς. Αλλά όπως είπα για μένα είναι πολύ σημαντικό ματς γιατί θα βρω απέναντι πολλούς φίλους μου οπότε θα είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι».

Σε νέα ερώτηση για το αν αποτελεί μειονέκτημα για την ομάδα του ότι σε τέτοια ματς θεωρείται το φαβορί, όπως ο Πλατανιάς, σημείωσε: «Ο κόουτς απ’ όσο γνωρίζω έχει κάνει το σχετικό ψάξιμο μιλώντας με αρκετούς ανθρώπους για να μάθει στοιχεία για το Αβατο, αλλά εμείς αρχικά κοιτάμε την δική μας ομάδα. Πάντα τέτοια ματς έχουν μεγάλο δείκτη δυσκολίας για το φαβορί γιατί θα βρεις απέναντι σου μια ομάδα παθιασμένη που παίζει τα ρέστα της για να πετύχει κάτι μεγάλο οπότε κι εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα».

Τέλος, για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος της Football League, ο Τσαμούρης απάντησε: «Ισχύει αυτό, ότι έχουμε κερδίσει σε φυσική κατάσταση και τακτική το έχουμε κάνει σε φιλικά και προπονήσεις. Όπως φαίνεται θα καθυστερήσει και άλλο το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει στο ματς του ΑΟΞ».

 

Estrella