Τριπλή ενίσχυση από το Ρέθυμνο (pics)

Κορωνίδα | 20 Ιουλ 2018, 17:09

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από το Ρέθυμνο προχώρησε η Κορωνίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Βάμου συμφώνησε με τον Παύλο Νενεδάκη, καθώς και με τον αδερφό και τον ανιψιό του Βασίλη Γωνιωτάκη, οι οποίοι φέρουν μάλιστα το ίδιο όνομα (Νίκος).

Ο Νενεδάκης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Γερανίου. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Επισκοπή, τη Δόξα Πλατανέ αλλά και στον Ακρίτα παλαιότερα.

Ο Νίκος Γωνιωτάκης, αδερφός του Βασίλη, αγωνίζεται σαν ακραίος μπακ και αγωνίστηκε στην Κάλυβο Ρεθύμνου την περασμένη χρονιά. Έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Κεραυνού, Άρη Ρεθύμνου, Δόξα Πλατανέ, ΟΦΑ και Ρεθυμνιακού.

Όσο για τον έτερο Νίκο Γωνιωτάκη (ανιψιός του Βασίλη), αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και ήταν στον Άρη Ρεθύμνου πέρυσι ενώ έχει παίξει ακόμα σε ΟΦΑ, Ρεθυμνιακό και Δόξα Πλατανέ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα μας καλοσωρίζει στην οικογένειά της τρεις ποδοσφαιριστές από το Ρέθυμνο. Πρόκειται για τον Παύλο Νενεδάκη από το Γεράνι, τον Νίκο Γωνιωτάκη από την Κάλυβο Ρεθύμνου και τον Νίκο Γωνιωτάκη από τον Άρη Ρεθύμνου. Ευχόμαστε και στα τρία παιδιά να έχουν μία καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και να πετύχουν τους στόχους τους.

goniotakis nikos

Ο τερματοφύλακας Νίκος Γωνιωτάκης με τον Γεν. Αρχηγό της Κορωνίδας Νεκτάριο Βαρδάκη και κάτω ο Παύλος Νενεδάκης με τον προπονητή Παντελή Μπερικάκη

nenedakis

Estrella

Rabona ad