Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον 16χρονο Ψιμόπουλο ο Εργοτέλης

Super League 2 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:45

Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 16χρονος Νίκος Ψιμόπουλος με την ομάδα του Εργοτέλη.

/Bella Pizza

Επένδυση στο μέλλον πραγματοποιεί ο Εργοτέλης, αφού πρόσφερε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στο διεθνή γκολκίπερ με την Κ19, Nίκο Ψιμόπουλο.(γεννημένος στις 19/6/2003)

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του επεσήμανε τα εξής:

«Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου είναι ένα κίνητρο ακόμα για την σταδιοδρομία μου στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας από τους στόχους μου ο οποίος έγινε πραγματικότητα. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη τους και την πίστη που έδειξαν στις δυνατότητες μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και με στηρίζουν καθημερινά».

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τζουτζάρης εξήρε τη “συνήθεια” του ηρακλειώτικου συλλόγου να επενδύει στα νιάτα, ενώ παρότρυνε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δουλέψουν σκληρά για να γίνουν καλύτεροι.

«Παραδοσιακά ο Εργοτέλης είναι ένας σύλλογος που ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής. Στηρίζει τα δικά του παιδιά και τα τελευταία χρόνια μάλιστα το έχει αποδείξει  περίτρανα με την προώθηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Γι αυτά τα παιδιά είναι μια επιβράβευση να υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Άμεσα θ’ ακολουθήσουν και αλλά παιδιά από την Κ19 του συλλόγου μας. Αυτά είναι άλλωστε το μέλλον μας».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad