“Τρεχάματα” με Τσακμάκη

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2019, 17:37

"Τρεχάματα" με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσακμάκη προκύπτουν στον Πλατανιά, καθώς καλείται να καταβάλει άμεσα 4.537,60 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του, διαφορετικά κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

Αυτό αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο στο πλαίσιο της συνεδρίασης του, όπου ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη υπόθεση. Οπως είναι γνωστό, ο Τσακμάκης, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας την προηγούμενη χρονιά, καθώς και προηγουμένως στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, έχοντας ασκήσει το καλοκαίρι προσφυγή την οποία κατάφερε και κέρδισε.

Το ποσό που πρέπει να του χορηγηθεί, είναι 4.537,60 ευρώ.

Η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι η εξής:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανιών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Τσακμάκη του Ιωάννη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 404/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτών (4.537,60) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad