Τρεις μεγάλες επιχειρήσεις στο πλευρό του “Ελ. Βενιζέλου” (pics)

Στίβος | 24 Ιανουαρίου 2018, 17:31

Ο Γυμναστικός Σύλλογος "Ελ. Βενιζέλος" ξεκινάει την προσπάθεια για τη διατήρησή του στην κορυφή της Ελλάδας και το 2018 και στο πλευρό του "τάχθηκαν" τρεις μεγάλες επιχειρήσεις των Χανίων.

Στο “Σαμαριά” έγινε η επίσημη παρουσίαση των τριών χορηγών του Συλλόγου, ΑΝΕΚ LINES, ΕΤΑΝΑΠ και ΣΥΝΚΑ, αλλά και των αγωνιστικών εμφανίσεων για τη νέα σεζόν.

Η ΑΝΕΚ LINES θα είναι χορηγός των μετακινήσεων στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ρυθμικής γυμναστικής και άρσης βαρών και επίσημος χορηγός μετακίνησης του 8ου μίτινγκ “Χανιά 2018”. Η ΕΤΑΝΑΠ με τα νερά “Σαμαριά” θα είναι στους αργυρούς χορηγούς έχοντας αναλάβει τις εμφανίσεις των αθλητών, αθλητριών και των προπονητών όλων των τμημάτων των αγωνιστικών κατηγοριών και αργυρός χορηγός στο μίτινγκ “Χανιά 2018” και τέλος τα Σ/Μ ΣΥΝΚΑ θα είναι χορηγοί στα φανελάκια των ακαδημιών σε όλα τα τμήματα, που ο συνολικός αριθμός των παιδιών σε στίβο και ρυθμική γυμναστική ξεπερνάει τα 800, έχοντας αναλάβει ήδη τα ημερολόγια του Συλλόγου και τα κεράσματα των παιδιών σε όλες τις υποχρεώσεις, αγωνιστικές και κοινωνικές.

Parousiasi Giatroudakis

Ο πρόεδρος του “Ελ. Βενιζέλου” Γιώργος Γιατρουδάκης ευχαρίστησε θερμά τους τρεις χορηγούς επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι δίπλα μας στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τρεις σπουδαίες επιχειρήσεις, που η κάθε μία από αυτές έχει δημιουργήσει τη δική της ιστορία. Τρεςι επιχειρήσεις που συνεργάζονται μεταξύ τους, προσφέρουν στον τόπο μας και τα αποτελέσματά τους είναι γνωστά. Θα είναι χορηγοί μας και θα μας συνοδεύουν το 2018 σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητές μας».

Parousiasi Nikolakaki

Η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES Άννα Νικολακάκη από την πλευρά της τόνισε ότι η ΑΝΕΚ δεν θα μπορούσε να ήταν απούσα από τις προσπάθειες ενός Συλλόγου που φέρει ένα βαρύ όνομα και τιμά τα Χανιά με την αγωνιστική του παρουσία και τις διακρίσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Parousiasi Milaki

Η Μαριάννα Μηλάκη, διευθύντρια μάρκετιγνκ των Σ/Μ ΣΥΝΚΑ, επισήμανε ότι τα ΣΥΝΚΑ και ο πρόεδρος τους κ. Απόστολος Αλεξάκης στηρίζουν κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και την αξιόλογη προσπάθεια του “Ελ. Βενιζέλου”, θέλοντας να ενθαρρύνουν με αυτόν τον τρόπο τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Parousiasi Apostolakis

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ Μανώλης Αποστολάκης τόνισε ότι η εταιρεία της οποίας ηγείται δεν θα μπορούσε να απέχει από ένα τόσο ιστορικό σύλλογο των Χανίων που έχει τέτοιες διακρίσεις και τέτοιους ανθρώπους που τον διοικούνε.

Parousiasi Asariotakis

Parousiasi Johnson

Τέλος ο προπονητής δρόμων του Συλλόγου Βαγγέλης Ασαριωτάκης και η αθλήτρια των 200μ. Νοράγια Τζόνσον ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις χορηγούς για τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει ο “Ελ. Βενιζέλος” για να διατηρηθεί στην κορυφή της Ελλάδας.

 

karta antonis garden