Τρίτο -3 για τον Παναθηναϊκό

Super League 1 30 Απριλίου 2018, 16:47

Σε ακόμη δυσκολότερη κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς το φάσμα του υποβιβασμού είναι πλέον ορατό.

Αν, έτσι, δε βρεθεί λύση για άλλη μια φορά με την υπόθεση Βέμερ, τότε οι "πράσινοι" θα "πέσουν" στη Football League. Λόγω της Πρωτομαγιάς, βέβαια, κερδίζουν λίγο χρόνο και έχουν προθεσμία έως και την ερχόμενη Δευτέρα να πληρώσουν τον Γερμανό ακραίο αμυντικό ή να προχωρήσουν σε διακανονισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO
Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania